top of page

Bouwstenen van Succes: voormalig DroomBouwer Vicky vertelt

DroomBouwers gelooft in de kracht van persoonlijke verhalen. Daarom delen we in deze interviewreeks de verhalen van deelnemers. Ontdek hoe ons traject hun leven heeft verrijkt. Dezelfde vragen, unieke en inspirerende antwoorden.

Vandaag spreken we Vicky, want dromen is ook een kwestie van opstaan.

Portret van een vrouw met blond haar in een spiegelende bol
Portret deelnemer Vicky

Hoe ben je hier gekomen?

Mijn zus heeft het DroomBouwers traject gedaan en had tegen mij gezegd dat het ook bij mij zou kunnen passen. Ik wist niet goed of ik mee kon doen want ik had geen concrete droom, maar het bleek dat je ook welkom bent met een wat meer diffuse droom (zoals liever zijn voor jezelf). Eerder dit jaar was ik op de DroomBouwers dag en merkte ik dat het tijd was voor mij om mee te doen. Op deze dag kon je een beetje proeven van wat het traject inhoudt en de community daar was zo fijn, dat ik heb besloten om DroomBouwer te worden.


Wat heb je geleerd?

Om kleinere stapjes te zetten, een groot onderdeel van het traject is kijken waar je weerstand vandaan komt op een heel diep niveau. Wat is je diepste overtuiging waarom je iets niet doet? Ik zette altijd een hele grote stap en viel dan weer even stil om bij te komen. Kleinere stapjes hebben mij echt geholpen om in beweging te komen.

Maar ook om dit samen in een community te mogen doen. We hadden elke week een gesprek met iedereen uit mijn groep en ook elke week een gesprek met een coach erbij. Dat was echt een soort vliegwiel voor in beweging komen en daar ben ik heel blij mee.


olie pastel tekening van klaprozen in een veld
Klaprozen in veld 2023, 150x60 cm © Vicky Broos

Waar ga je nu naartoe?

Ik ben in beweging gekomen (en gebleven) en daardoor zijn er al dingen veranderd in mijn leven. Ik ben nu creatiever werk aan het zoeken. Ik kwam erachter dat ik eigenlijk al heel lang niet meer zo blij was met mijn werk. Ik neem de ruimte om te kijken wat meer bij mij past, dat is spannend en leuk. En ik heb het idee dat met de tools die ik heb aangereikt gekregen en de mensen die ik nog ken uit het traject dat ik wel stappen kan blijven zetten en dat is echt heel waardevol.


Waar kan je mij voor benaderen?

Tekening van klaprozen met oliepastel nog niet af
Klaprozen in wording

Hoe ben je liever voor jezelf? Luisteren naar jezelf en kijken met compassie. Op werkvlak kan je mij benaderen met vragen rondom e-commerce. Ik heb 7 jaar lang webshops beheerd en uitgebouwd. Maar ook met vragen over marketing, communicatie en content schrijven, kun je me benaderen.

Daarnaast ben ik creatief en heb een frisse blik. Ik ben ooit begonnen als glasblazer en heb ook die kunstenaarskant in mij. Ik vind het zo spannend om dat uit te spreken, maar daar gaat het ook om, het dan toch doen :)


Geïnspireerd geraakt?

Vraag jouw vrijblijvende gesprek aan en onze coaches nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Comments


bottom of page