top of page

Van welke muziek ga jij aan? - DroomBouwers Playlist

Bouw mee aan de DroomBouwers playlist!


Kleurrijke platen

“I can feel it in the air tonight

I am at a place where I belong

My heart is open wide

We shout out this world is our home”

Uit: This World Is Our Home van Douwe Bob


Coach Jorine gaat aan van de juiste muziek - jij toch ook? - en ze kwam op het idee om een DroomBouwers playlist te maken.

"Ik hoorde bovenstaand nummer en moest meteen denken aan DroomBouwers. Aan waar DroomBouwers voor mij voor staat. Het samen leren hoe je stap voor stap, experiment voor experiment, leert te leren. Of mag ik het groter zeggen? Leert te leven, precies zoals jij het wilt.

Voor mij heeft het meedoen en meewerken aan DroomBouwers zoveel in beweging gebracht. Het gaf mij een manier om kleine stapjes te gaan maken, ondanks alles wat ik er tegenin te brengen had. Kleine stapjes in de richting van mijn droom. Alles mag, alles kan, het mag klein zijn, het mag groot zijn. Samen met een groep fijne mensen onderzoek je je droom, duik je in je weerstand en daag je jezelf uit om te veranderen. Het helpt mij in beweging te blijven. Een behoefte die ik sowieso ken van

mezelf, maar met DroomBouwers heeft het mij handen en voeten gegeven. Het heeft mijn leven veranderd. Toen ik dit liedje hoorde, dacht ik meteen terug aan de weg die ik gestart ben met DroomBouwers.

Dat heb ik ook met het nummer You Might Like It van Jason Mraz."


Stuur ons jouw hartverwarmende liedje

Heb jij ook zo'n nummer? Een liedje waarbij je meteen aan DroomBouwers moet denken? Of aan je tijd met DroomBouwers? Iets dat jouw raakt of jouw proces vertegenwoordigt? Je de ziel van DroomBouwers laat voelen?

Met onze tweede editie van de DroomBouwersdag in aantocht op 23 maart 2024 (blok ‘m in je agenda en meld je aan!), gaat Jorine een hele lijst maken met dit soort harte-nummers.

Hoe mooi als je op de DroomBouwers dag bent, omringd door inspirerende mensen en dat jouw nummer voorbij komt, je iemand aanstoot en zegt: “Dit is mijn nummer!”


Stuur jouw nummer naar hello@droombouwers.nu, dan maakt Jorine er een mooie lijst van!


Nog niet aangemeld voor het event en wil je komen?Hier lees je meer over DroomBouwers, hoe jij DroomBouwer kan worden en mee gaat bouwen aan dromen. En kun je je inschrijven voor een komend programma.


Voel je vrij dit bericht te delen met anderen en graag tot zaterdag 23 maart!Comments


bottom of page